John Terry på intresselistan för West Bromwich Albion

John Terry på intresselistan för West Bromwich Albion

WBA vill kontraktera John Terry

Chelsea-kaptenens kontrakt går ut efter säsongen och ännu är det inte klart var John Terry kommer att spela, West Bromwich är ett alternativ.

John Terry har spelat i Chelsea sen sommaren 1995 då han anslöt till klubbens ungdomsled. Sedan dess har försvararen klättrat genom klubbens olika ungdomslag ända upp till A-lagsnivå. Terry debuterade i A-laget 1999 men nu kan mittbackens era i klubben vara på väg att ta slut. Redan förra sommaren pratades det om att Terry inte skulle få förlängt sitt kontrakt men efter stora protester förlängde man det med ytterligare ett år.

Det är ingen hemlighet att den nu 36-årige försvarsklippan är på väg bort från Stamford Bridge och de engelska lagen är inte sena med att visa intresse för en värvning. Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om att West Bromwich är det senaste laget att höra av sig till spelarens agent Aaron Lincoln om spelarens framtid. Terry har tidigare sagt att han gärna vill fortsätta spela sin fotboll i England, något som WBA tillsammans med flertalet andra lag nu försöker dra nytta av.

Förutom West Bromwich har även Bournemouth och Stoke visat intresse för Terry.

Ser ut att vinna Premier League

Chelsea kommer med största sannolikhet att vinna Premier League. Laget leder serien med tio poäng före ligatvåan Tottenham med elva matcher kvar att spela och det ska krävas mycket för att man skulle tappa ledningen. En ligavinst för Chelsea med John Terry i laget skulle bli en bra avslutning på spelarens karriär på Stamford Bridge.

Chelsea spelar på måndagskvällen kvartsfinal i FA-cupen mot Manchester United med avsparkstiden 20:45.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply