John Terry närmar sig en flytt till Aston Villa

John Terry närmar sig en flytt till Aston Villa

Aston Villa jagar John Terry

John Terry kommer att lämna Chelsea. Spelarens nya klubbadress kan bli Aston Villa, skriver Sky Sports

Efter att ha tillhört Chelsea i 22 år är John Terrys tid i klubben över. Föreningen valde att inte förlänga ikonens kontrakt. Nu letar mittbacken efter en ny klubbadress, och det verkar som att flytten inte blir särskilt lång. Spelaren ser ut att stanna inom Englands gränser. Terry är nära att skriva på för Aston Villa, uppger Sky Sports.

Klubben försöker övertala 36-åringen att flytta till Birmingham. Lagets mål är att slåss om uppflyttning till Premier League och man anser att mittbacken skulle vara en stor förstärkning. Det sägs att Steve BruceAston Villas tränare, spelade golf tillsammans med Terry Algarve under helgen. Där försökte tränaren övertala försvararen att flytta till The Championship-föreningen.

Terry hävdas vara positivt inställd till möjligheten att skriva på för Aston Villa. Engelsmannen har dock inte bestämt sig till hundra procent, då han även har andra alternativ. En av de klubbar som kopplas ihop med försvararen är Bournemouth. Väljer spelaren att gå dit kan han fortfarande spela i den engelska högstaligan.

Vann det mesta

Terry kom till Chelsea under år 1995. Under sina många år i föreningen vann han det mesta. Han var med om att ta hem fem Premier League-titlar, en Champions League-titel och fem FA-cuptitlar.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply