• Error, no group ID set! Check your syntax!

John Guidetti förlänger med Alaves

John Guidetti förlänger med Alaves

Svensken förlänger tre år med La Liga-klubben

Den svenske landslagsmannen John Guidetti ser ut att bli kvar i Baskien. Under morgonen skriver spansk media att svensken kommer att förlänga med den klubben i den spanska högsta ligan.

Det har svängt en del om John Guidetti. Efter att som ung talang värvats till Manchester City var det inte förrän något år senare, i nederländska Feynoord, som BP-talangen slog igenom på allvar.

Men efter att inte ha lyckats fullt ut i varken Stoke eller Celtic så blev det en flytt söderut, till Galicien och spanska La Liga.

Guidetti stannar i La Liga

SE HÄR: Det tjänar John Guidetti

I Celta Vigo presterade Guidetti till en början bra, men under fjolåret blev det mest bänk. När även den här säsongen inleddes på samma sätt så blev det förändringar.

Då fick “JohnJohn” flytta på sig och det blev en baskisk klubb som lånade in honom. Alaves, som då var nedflyttningshotade, lånade in och sedan köpte den svenske anfallaren – och nu vill de alltså behålla honom.

Det är tidningen El Correo som kommer med uppgifterna om att 26-åringen får ett treårskontrakt med klubben. Däremot så har inte klubben bekräftat det hela ännu, något som kan dröja lite till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply