Johan Elmander lägger skorna på hyllan

Johan Elmander lägger skorna på hyllan

Nu avslutar svensken sin karriär

Efter en lång karriär i flera olika klubbar så väljer nu Johan Elmander, 36, att lägga skorna på hyllan. Enligt Fotbollskanalen.se kan det även vara aktuellt med ett tränarjobb, i Galatasaray.

Med sina 36 år, de 17 senaste av de på en fotbollsplan, så känner nu Johan Elmander att det är dags för att avsluta sin karriär. Efter att spelat en hel del landskamper för Sverige, där han bland annat målade i 2-0-vinsten mot Spanien på Råsunda, så är han ett glatt minne för många svenska fotbollsfans.

– Det är ett beslut som har växt fram den senaste tiden. Jag har haft en lång och fantastisk karriär och nu är det dags för mig att ge plats till nästa generation. Tack Öis, spelare, ledare och supportrar ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! Lycka till med jobbet mot allsvenskan, säger Johan Elmander till Örgrytes IS hemsida.

Kan träna Galatasaray

Det behöver dock inte betyda att han kommer sluta hela och håller med fotbollen. Enligt svenska fotbollskanalen så kan det vänta en flytt till Turkiet och ”Gala” inom kort. Men det återstår förstås att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply