Joe Hart kan gå till Liverpool redan i januari

bet365
Joe Hart kan gå till Liverpool redan i januari

Liverpool vill värva Joe Hart

Enligt brittisk media kan målvakten, som tidigare spelat i Manchester City vara på väg att återvända till Premier League där Jürgen Klopp och Liverpool sägs vara intresserade.

Pep Guardiolas ankomst till Manchester City var inte optimal för Joe Hart som fick lämna Etihad Stadium på ett sätt som inte var det bästa. Den engelske landslagsmålvakten blev utlånad till Serie A och Torino i somras men nu kan han vara på väg att återvända till Premier League, detta då Liverpool är intresserade.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifterna om att Hart kan vara på väg att ansluta till Anfield-klubben vars målvaktsuppsättning denna säsong inte imponerat.

Spelaren ska sälja ha uttryckt sin vilja att lämna Italien och nu pekar mycket på att Joe Hart kan återvända till England, mycket handlar dock om Manchester City är intresserade av att låna ut 29-åringen då The Reds ligger fyra poäng före City i Premier Leagues tabell.

Torinos president Urbano Cairo uttalade sig för endast ett par dagar sen om spelarens situation och bekräftade att man inte kommer kunna behålla Hart då hans lön är alldeles för hög.

– Vi njuter av att ha honom i laget och vi stöttar honom. Vi är dock väl medvetna om att det inte är vår spelare och hans lön är ingen summa vi kan betala. Vi får se vad som händer i juni, säger Cairo till La Stampa.

Även Chelsea intresserade

Det är spanska Marca som rapporterar att Premier League-ledarna kommer att lägga ett bud på Joe Hart om Courtois och Real Madrid inleder seriösa förhandlingar med varandra. När Pep Guardiola anslöt sig till Manchester City i somras valde han att sätta Hart åt sidan då han anser att målvakten inte besitter egenskaper nog för att ingå i tränarens spelfilosofi. Därför är han för tillfället utlånad till Torino fram till sommaren, och skulle Serie A-klubben inte vilja skriva permanent kontrakt med engelsmannen då lär det med största sannolikhet bli en flytt till en annan klubb där Chelsea hade varit ett bra alternativ för honom.

Joe Hart värderas till tio miljoner pund och han har kontrakt med Manchester City fram till 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply