Joe Hart kan återvända till Premier League – och Chelsea

Joe Hart kan återvända till Premier League - och Chelsea

Chelsea vill värva Joe Hart

Enligt Daily Mirror ska Chelseas tränare Antonio Conte ha varit på plats för att följa Joe Hart som numera spelar i Serie A och Torino.

När det stod klart att Pep Guardiola skulle bli ny tränare i Manchester City väcktes debatten om Joe Harts vara eller icke vara i den engelska toppklubben. Med värvningen av Claudio Bravo från FC Barcelona blev det hela bekräftat och destinationen för Hart blev Serie A och Torino dit han är utlånad under resten av säsongen. Torino sägs ha en köpoption på Hart på en hemlig summa men det kan bli en fortsättning i Premier League för Hart nästa säsong.

Tidningen skriver även att Antonio Conte ska ha varit på plats när Torino slog Fiorentina med 2-1, detta för att bland annat ta sig en närmare titt på målvaktens insats

Enligt Daily Mirror ska Chelsea inte vara nöjda med varken Thibaut Courtois senaste uttalanden eller insatserna mellan stolparna och sägs vilja värva Joe Hart som har kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2019.

Vill även hämta tillbaka Thorgan Hazard

Thorgan Hazard har under den senaste tiden spelat sin fotboll i Borussia Mönchengladbach och vuxit ut till en viktig spelare för den tyska klubben. Hazard som är född sommaren 1993 kan nu dock vara på väg tillbaka till Stamford Bridge, detta enligt TMW som menar att Chelsea har en återköpsklausul på spelaren efter att den pågående säsongen tagit slut.

Det är oklart hur mycket Chelsea måste betala för att köpa loss Hazard samtidigt som man även kommer behöva övertyga 23-åringen, detta då han säger till den belgiska tidningen HLN att han inte har några tankar på att flytta.

– Chelsea? Jag tänker inte alls på att lämna utan är lycklig i Tyskland. Dock vet jag inte vad som kommer hända i framtiden, sa Thorgan Hazard till tidningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply