Jesús Navas allt närmre återkomst till Sevilla

Jesús Navas allt närmre återkomst till Sevilla

Sevilla nära Jesús Navas

Enligt spansk media ska den spanske landslagsmannen vars kontrakt går ut efter säsongen vara på väg att flytta tillbaka till Sevilla.

Jesús Navas kan vara på väg att flytta tillbaka till Andalusien och Sevilla, det rapporterar den spanska radiokanalen Cadena COPE. Enligt kanalen ska spelaren ha erbjudits ett treårskontrakt av klubben samtidigt som spelarens kontrakt går ut i sommar.

Navas spelade tidigare i Sevilla mellan 2005 och 2013 innan det blev en flytt till Premier League och Manchester City. Yttern har dock inte fått precis den speltid som han förväntat sig och efter att ha haft en svår anpassningsperiod till livet i England tyder det mesta på att spelaren lämnar Etihad Stadium i sommar.

SE ÄVEN: Manchester City löner 2017

Sevilla ligger för närvarande på fjärde plats i La Liga och kommer därmed kvala in till Champions League nästa säsong. Mycket tyder på att lagets tränare Jorge Sampaoli kommer lämna Ramón Sánchez Pizjuan för att träna det argentinska landslaget, men en eventuell flytt från klubben sägs inte kunna påverka spelarens beslut att återvända till hemlandet.

Vill värva in James Rodríguez

En av de spelare som City nu har fått upp ögonen för är Real Madrids James Rodriguez, och Goal rapporterar om att de är benägna att utmana lokalrivalerna Manchester United om anfallarens underskrift. Rodriguez har under en tid ryktats vara på väg bort från Real Madrid, efter att han successivt fått allt mindre och mindre speltid. United har länge ryktats vara intresserade av Rodriguez, tillsammans med Chelsea, Liverpool och Arsenal har City gett sig in i jakten på colombianen som lämnar Bernabeu i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply