Javier Pastore förlorade vänner i terroristattacken

bet365

Två vänner till Javier Pastore gick bort i terroristattacken

De oerhört tragiska scenerna i Paris i fredags kväll är svåra att smälta. Javier Pastore känner troligtvis likadant då två av hans vänner var offer i en av skjutningarna i Paris.

Javier Pastore är en spelare det ständigt pratas om i Paris Saint-Germain. Ofta handlar det om han ska stanna i klubben eller om han är trött på att inte spela 90 minuter var match och därmed byta klubb. Han har fortfarande blivit kvar och i nuläget är det rätt lugnt om Pastore och hans vara eller icke vara i PSG.

När det extremt tragiska terrorattacken skedde i fredags i Paris så förändrades alla fransmän och alla som bor i landet. Flera fotbollsspelare i Paris har uttryckt sin oro över att fortsätta spela fotboll i huvudstaden, även om de är nöjda med det sportsliga. En av spelarna som förlorade vänner i fredags var Pastore, men han vill inte flytta från Paris trots rädslan.

”Jag måste gå tillbaka”

I en intervju med Teleocho berättar Pastore om hans vänner men också att han inte kommer låta rädslan ta över och bestämma över hans framtid i PSG.
– Jag har två vänner som dog i Frankrike, de bodde tre kvarter från mitt hus och de hade gått till konserten. Jag måste gå tillbaka, jag jobbar där och jag har ett ansvar. Det kommer att vara rörande.

Frågan är hur hela Paris och PSG kommer reagera framöver efter de tragiska scenerna. Det kan säkert bli en spelarflykt både i vinter och nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365