• Error, no group ID set! Check your syntax!

Jasper Cillessen kan gå till Premier League

Jasper Cillessen kan gå till Premier League

Barca-målvakten aktuell för PL

Jasper Cillessen har inte fått spela allt för mycket i den katalanska storklubben Barcelona. Därför vill han nu lämna och kan då gå till Premier League, skriver Fox Sport.

För Jasper Cillessen blev flytten till Barcelona under sommaren 2016 inte precis vad han hoppats på. Det har blivit ont om speltid, och under den gångna säsongen lyckades målvakten – som ändå var ett lovande namn för den absoluta toppfotbollen – inte mer än tolv matcher.

En i Champions, en i ligaspelet samt samtliga nio i Copa del Rey, som Barca vann. Men det var inte tillräckligt för den holländske fotbollsspelaren.

Kan gå till Premier League

Det kommer inte bli något spel i Fotbolls-VM 2018 för honom, då Nederländerna hamnade bakom den svenska VM-truppen 2018 i kvalet. Oavsett vad så kommer målvakten nu att söka sig till en ny klubb under sommaren, enligt engelsk media. Det då han är trött på att nöta bänk, och han vill vara ordinarie i ett lag.

Dessutom ska han vara lite frustrerad över situationen.

– Jag tycker jag spelade bra i de Copa del Rey-matcherna som jag fick chansen. Men det är inte mycket att göra, har han tidigare sagt till Fox Sport.

Nu skriver samma källa att han kan gå till en Premier League-klubb i sommar. Men dock inte vilket lag det skulle kunna handla om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply