James Rodríguez skriver förkontrakt med Manchester United

bet365

James Rodríguez skriver förkontrakt med Manchester United

Manchester United överens med James Rodríguez

Enligt colombiansk radio har Real Madrids storstjärna skrivit på ett förkontrakt med Manchester United om en flytt i sommar.

James Rodríguez kommer allt närmre en flytt till Premier League där det ryktats om allt från Chelsea, Manchester City, Arsenal och Manchester United. Det är dock det sistnämnda laget som sägs ligga i täten för att värva spelaren och nu rapporterar den colombianska radiokanalen RCN Radio att James Rodríguez har skrivit på för Manchester United. Enligt programmet La Jugada som sänds på stationen ska kontraktet redan vara påskrivet men att ett par faktorer avgör om det tillslut blir en övergång eller inte.

Det hela ska endast hänga på om Wayne Rooney lämnar klubben i sommar eller inte. James som har samma sponsor som Manchester United (Adidas) har i sin överenskommelse med klädjätten att han endast ska bära nummer tio i de lag han spelar. I detta fall har Wayne Rooney tröja nummer tio på Old Trafford men nästan allt tyder på att engelsmannen är inne på sin sista säsong i klubben han anslöt till 2004.

Real Madrid räknar man inte riktigt men spelaren men inte förrän efter säsongen kommer klubbens president Florentino Pérez bestämma om man kommer sälja spelaren eller inte.

James Rodríguez kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2020.

Manchester City jagar fortfarande colombianen

Manchester City är ute efter förstärkning till nästa säsong och Goal rapporterar om att de är benägna att utmana lokalrivalerna Manchester United om James slutgiltliga underskrift. Rodriguez har under en tid ryktats vara på väg bort från Real Madrid, efter att han successivt fått allt mindre och mindre speltid. United har länge ryktats vara intresserade av Rodriguez, tillsammans med Chelsea, Liverpool och Arsenal men har City gett sig in i leken med deras enorma stridsbudget och lönelista.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply