James Rodríguez på väg bort från Santiago Bernabeu?

Engelsk press idag: James på väg bort från Real Madrid

Det har under lång tid kommit uppgifter om att Real Madrids nummer tio James Rodríguez skulle vara på väg från klubben. Flera intressenter har nämnts, däribland Juventus, PSG, Arsenal och Manchester United. Av intressenterna är det de sistnämnda som sägs vara närmast att få Rodríguez underskift.

James Rodríguez värvades till Real Madrid från Monaco efter sin succé i VM i Brasilien 2014. Rodríguez, eller James som de flesta känner honom som, blev en av de största spelarna under mästerskapet tack vare sina fina prestationer med Colombia. Efter mästerskapet stod storklubbarna på kö och de som gick segrande ur bataljen om James underskrift var Real Madrid. Övergången kostade Real Madrid dryga 80 miljoner euro.

Under sin tid i Real Madrid har James blandat och gett. Vissa matcher helt briljant, medan i andra tvärt om. Som en Real Madrid-spelare är pressen oerhört stor och man kan inte direkt säga att James levt upp till kraven. Under nya tränaren Zinedine Zidane har det blivit sparsamt med speltid för James som inte alls verkat har hittat formen än. Två mål senast i Coda del Rey kan vara en vändning på det hela.

Enligt engelska The Sun ska dock James vantrivas på Bernabeu, och det är relationen med Zidane som ska vara anledningen. En annan engelsk tidning . Mirror – ska nu ha kommit med uppgifter om att Manchester Uniteds tränare Jose Mourinho uttryckt en önskan om att värva James Rodríguez. Colombianen ska ha sagt att nästa klubb efter Real Madrid blir United.

SE ÄVEN: Tio saker du inte visste om James Rodríguez

SE ÄVEN: Real Madrid löner 2016 / 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply