James Rodriguez kan ersätta Oscar i Chelsea

Bänkade Real-stjärnan kan bli perfekta tillskottet i Chelsea

Missnöjd Rodriguez ser över sina alternativ

Brasilianske Chelsea-mittfältaren Oscar fick nyligen igenom en rekordflytt till kinesiska ligan. Den smått chockartade övergången har satt igång en rad transferrykten om vem som ska ersätta på mittfältet för Londonklubben som i detta nu leder Premier League. Uppgifter antyder att Chelsea-tränaren Antonio Conte vänt kikaren mot Bernabeu och missnöjde mittfältsstjärnan James Rodriguez som inte riktigt fått förtroendet hos Zinedine Zidane.

Real Madrid-stjärnan har tidigare gått ut i media om att han är osäker på sin framtid i klubben, och i James så skulle Chelsea få en spelare som helt inför en ny dimension och slagkraft i deras spel. Colombianen skulle säkerligen passat utmärkt i Chelseas 4-3-3 system då detta system lade grunden till hans fina genombrott i VM 2014, där han vann skytteligan.

Flera klubbalternativ

James har inte dåligt med alternativ vid en eventuell flytt, då de flesta europeiska klubbarna dreglar över hans namnteckning. Bland annat ryktas det även om att Manchester United ligger bra till i jakten. Men det lär inte bli billigt då colombianen värderas till cirka 65 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365