”Jag är mycket glad över målen och rekordet”

bet365

Cristiano Ronaldo efter gårdagens 4-0-vinst

En av förhandsfavoriterna gjorde entré i Champions Leagues gruppspel under gårdagen. Real Madrid avfärdade då ukrainska storklubben Shakhtar Donetsk med klara 4-0, efter bland annat ett hattrick av stjärnan Cristiano Ronaldo.

— Jag ska inte ljuga – givetvis är jag mycket glad över målen och rekordet. Jag får en känsla av stolthet från att vara i den här positionen, men jag måste nämna laget, eftersom laget har hjälpt mig så mycket.

Orden kommer från den portugisiske stjärnan Cristiano Ronaldo efter tisdagens match mot Shakhtar Donetsk i Champions League-premiären. Matchen slutade med stora siffror till den spanska storklubben Real Madrids favör, 4-0. Själv gick portugisen av med tre gjorda mål, varav två var på straff, och står därmed nu på totalt 80 gjorda mål i turneringen totalt – bäst genom tiderna.

”Resultatet något missvisande”

 

Målskyttet öppnades däremot av den franske landslagsstjärnan Karim Benzema efter en rejäl målvaktstavla av gästernas Andriy Pyatov. Efter Taras Stepanenkos utvisning i inledningen av andra halvlek var det i stort sett spel mot ett mål på Santiago Bernabeu.
— Det var en bra match – en match där resultatet möjligen är något missvisande för Shakhtar är ett väldigt bra lag som spelare väldigt bra fotboll, säger den portugisiske stjärnan till Uefa.com.
— De fick en spelare utvisad och jag tror att det kanske beror på att de var nere på tio man som resultatet blev något överdrivet, med tanke på vad som hände i matchen, speciellt under den första halvleken.

”Vi är på rätt spår”

Cristiano Ronaldos vardag kan förmodligen inte vara bättre då han de senaste två matcherna mäktat med totalt åtta mål, där fem strutar hängdes i lördagens ligamatch mot Espanyol. Managern Rafael Benitez har fått en lovande start på Champions League-spelet och i ligan ser det ljust ut, speciellt efter helgens triumf.
— Vi är på rätt spår – vi gör bra ifrån oss. Laget har självförtroende och vi vill fortsätta nu på samma sätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply