Jack Wilshere aktuell för Juventus

Jack Wilshere aktuell för Juvetus

Vilken blir Jack Wilsheres nya klubb?

Efter att ha tillbringat i runda slängar 20 år i Arsenal så kommer Jack Wilshere nu att lämna den engelska huvudstaden. Det för att testa lyckan och få mer speltid i en annan klubb. Nu finns det några alternativ för den engelska mittfältaren.

Wilshere är inte i Ryssland för att försöka vinna VM med den engelska VM-truppen 2018. Istället kan han nu, sedan det blev klart att han tänker lämna Arsenal, koncentrera sig på att istället hitta en ny klubbadress.

Tänkbara nya klubbar för Wilshere uppges bland annat vara Juventus, Wolverhampton och West Ham, men på ett nyhetssvep i brittiska Sky Sports framkommer att även Crystal Palace, som slutade 11:a i Premier League den gångna säsongen, är intresserade och beredda att få en underskrift.

Juventus extra intressant

LÄS MER: Bästa anfallarna i VM 2018

Vad det gäller Turin-klubben Juventus så blir ju den extra intressant. För det här är den största klubben som jagar honom, enligt engelska medier, så som The Sun. Samtidigt så finns det ju fler klubbar, inte minst i Premier League, som vill ja mittfältarens signatur.

Det kan ju bli som så att Wilshere stannar i London. För West Ham, som fortsätter att satsa – trots den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply