Ivan Perisic detaljer från Manchester United

Ivan Perisic detaljer från Manchester United

United detaljer från Perisic-värvning

Kroaten som spelare sin fotboll i Inter i Serie A ska endast vara detaljer från att ansluta till Manchester United.

Manchester United fortsätter med sin satsning inför den kommande säsongen. Tidigare har man gjort klart med Victor Nilsson Lindelöf från Benfica och Romelu Lukaku från Everton och ska Old Trafford-klubben endast vara detaljer från att göra sin tredje värvning denna säsong. Enligt både engelsk och italiensk press ska Manchester United vara nära att värva Ivan Perisic från Inter och Mourinho är beredd att betala 50 miljoner euro för den 28-årige kroaten.

Affären har varit på gång under de senaste veckorna och Perisic sägs inte vilja ansluta till lagets försäsongsturné i Kina då det endast ska vara en fråga om några dagar innan flytt.

Perisic nuvarande kontrakt med inter sträcker sig till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Streama Vardar – Malmö FF i kvalet till Champions League – all info hittar du här!

Sergio Romero förlänger till 2021

I maj månad blev Manchester United vinnare av Europa League och man började snabbt jobba på nyförvärv inför Champions League-spelet nästa säsong. Det har ryktats mycket om vilka spelare man kommer värva in för att förstärka truppen men inte lika mycket om vilka spelare som ska stanna i klubben. På måndagsförmiddagen stod det dock klart att United fortsätter på Sergio Romero mellan stolparna tillsammans med David De Gea och argentinaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021. Romeo kom till Old Trafford sommaren 2015 och hade den gångna säsongen en av sina bästa period i karriären

– Jag är väldigt glad över att förlänga mitt kontrakt med United. När jag skrev på för klubben insåg jag snabbt att den var fantastisk och att det var världens största klubb, säger målvakten till klubbens officiella tv-kanal MUTV.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply