Uppgifter: ”Milan vill köpa tillbaka Zlatan”

Zlatan Ibrahimović kan hamna i Milan till sommaren

Silvio Berlusconi vägrar att förlora kontrollen över Milan. Nu kan nya investerare hjälpa honom för att behålla sin post. Och då vill han köpa tillbaka Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović lämnade Milan för Paris Saint-Germains storsatsning sommaren år 2012. Sedan dess har svensken gjort succé i Paris-klubben men har trots detta fått utstå hård kritik i fransk media efter flera dispyter mellan de båda parterna. Efter hans kontroversiella domarutbrott tidigare i våras har mycket pekat på en flytt från Frankrike innan karriärens slut. Nu kommer det uppgifter om att en återvändo till Milan verkar aktuell.

Milans skandalomsusade ägare Silvio Berlusconi har sedan länge försatt klubben i ekonomiska problem. Men nu kan allt lösas – detta då ägaren har haft möten med den thailändske potentiella investeraren Bee Taechaubol. Och om en affär skulle ro i hamn ska Berlusconi vara redo att satsa mer pengar på Milan, rapporterar ansedda La Reppublica.

”Ibrahimović är en verklig vinnare”

I och med den möjliga satsningen hos Serie A-klubben så innebär det givetvis även på den sportsliga fronten. Zlatan har sedan länge ryktats tillbaka till Milan och nu kan det bli verklighet. Eftersom pengar från Mr Bee lär komma in, öppnas dörrar för att hämta hem skyttekungen till San Siro.

– För Berlusconi är Ibrahimović en verklig vinnare. Precis så som han ser sig själv. Därför vill han ha Ibra i sitt lag, säger en kontakt i Milano enligt Reppublica.

Däremot kommer Milan inte att spela i Champions League nästa säsong, och med tanke på 33-åringens dröm om den ärofyllda titeln, minskar det chanserna en aning.

– Man vill övertala Ibra att se längre än så. Att bli en legend i Milan som är med om att föra klubben tillbaka till toppen igen, först i Italien, sen i Europa. Han har många år kvar i fotbollen om han får vara skadefri. Bättre att bli legendarisk i Italien och Milan än att åka och tjäna pengar i en pajasliga i USA, säger en Milano-källa.

Milannews och flera italienska sajter skriver att Berlusconi ska ha varit i kontakt med Zlatan, och att han ska ha ställt sig positiv till en återvändo.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply