Uppgifter: Milan vill förlänga med Donnarumma

Uppgifter: Milan vill förlänga med Donnarumma

Donnarumma kan skriva på nytt kontrakt

Målvakten som jagas av flera storklubbar har hittills valt att stanna i AC Milan. Nu vill klubben ge honom ett bättre kontrakt för att förhindra att Donnarumma lämnar.

AC Milan har hittills lyckats hålla kvar Gianluigi Donnarumma. Målvakten som slog igenom i tidig ålder har jagats av klubbar som Paris Saint-Germain, Manchester United och Real Madrid. Det har dock inte blivit någon flytt trots flera rykten om en övergång för målvakten.

Nu skriver TMW att AC Milan jobbar på att få till ett nytt kontrakt med burväktaren för att han ska stanna ytterligare tid på San Siro. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2021 men redan nu vill man förlänga med spelaren för att hålla storklubbarna borta från honom. Spelaren har för närvarande en utköpsklausul på 50 miljoner euro (100 miljoner euro om man kvalificerar sig för Champions League) samtidigt som årslönen ligger på sex miljoner euro per säsong.

Det är oklart hur det nya kontraktet kommer att se ut, men Milan kommer göra allt för att ’Gigi’ ska stanna under en längre tid framöver.

SE ÄVEN: Uppgifter: AC Milan siktar in sig på Aurier

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply