Uppgifter: Inter och Juventus gör upp om Alexis Sanchez

Uppgifter: Inter och Juventus gör upp om Alexis Sanchez

Alexis Sanchez återvänder till Serie A?

Chilenaren som tidigare spelat i Udinese innan flytten till FC Barcelona kan vara på väg tillbaka till Italien. Detta då både Inter och Juventus sägs vara intresserade av spelarens tjänster.

Det kommer bli svårt för Alexis Sanchez att stanna i Manchester United även nästa säsong. Efter ett och ett halv år på Old Trafford har Sanchez inte lyckats hitta rätt och nu vill The Red Devils göra sig av med spelaren. Flera klubbar ska vara intresserade och det är framför allt en flytt till italienska Serie A som ser ut att vara aktuellt. Tidigare har Inter anmält sitt intresse för att hämta in spelaren men nu har även Juventus lagt sig in i matchen på 30-åringen.

Det är italiensk media som rapporterar om att de båda klubbarna kommer att göra upp om spelaren som sitter på en hissnande lön på 500.000 pund i veckan. Sky Sport Italia rapporterar nämligen att 30-åringens agent Fernando Felicevich varit i möte med både Juventus sportchef Fabio Paratici och Inters sportchef Piero Ausilio för att försöka få till en övergång till sommaren.

De båda klubbarna ska vara väldigt intresserade men det återstår att se hur mycket spelaren är beredd att gå ner i lön för en flytt till Italien.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid värvar Luka Jovic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply