Graziano Pelle ryktas till Milan

Milan uppges spana in Southamptons målkung

Säsongen 2015/2016 har inte varit någon vidare succé för Graziano Pelle – den väldiga anfallaren har gjort nio färre mål än säsongen 14/15. Då kan Milan passa på att värva centertanken för ett reapris i sommar.

Southampton var ett överraskningslag förra säsongen och man var faktiskt med och utmanade om Champions League-platserna fram till mars. Anfallaren Graziano Pelle var en av huvudanledningarna till succén – anfallaren gjorde nämligen hela 15 mål i Premier League för The Saints.

Succén fortsatte dock inte in på den nuvarande säsongen. Småskador och annat har ryckt sönder italienarens säsong vilket har gjort att han endast står på sex mål för tillfället. 30-åringen blir inte yngre och det pratas om att han vill söka sig hemåt i sommar och det har Milan snappat upp. Enligt Daily Star förbereder Milan ett bud på Pelle.

Lider av hemlängtan

Pelle är född och uppvuxen i Lecce som ligger på andra sidan Italien jämfört med Milan, längst ut på ”klacken” av landet. Daily Star menar dock att Pelle längtar hem till den italienska kulturen och skulle kunna tänka sig att spela för Milan i framtiden.

Den 10-faldiga landslagsmannen har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Southampton i sommar och skulle därför inte kosta speciellt mycket för Milan att köpa loss.

Milan ger sig inte heller i kampen om Zlatan Ibrahimovic och man menar också att Mario Balotelli ska stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply