Premier League-klubbar jagar Inter-spelare

Inter vill göra sig av med Yuto Nagatomo och nu uppges två stycken Premier League-klubbar vara intresserade av att värva japanen i sommar.

Geoffrey Kondogbia, Martin Montoya och Miranda är tre exempel på spelare som Inter har värvat denna sommar. Men med tanke på FFP måste den italienska storklubben göra sig av med en del spelare också. Yuto Nagatomo är en spelare som Inter enligt Football Italia vill göra sig av med och nu uppges två stycken Premier League-klubbar vara intresserade av att värva 29-åringen.

Inte mycket kvar på kontraktet

Nagatomo är ytterback men kan också spela som yttermittfältare, och faktumet att han kan spela på båda kanterna borde vara en sak som gör honom lite mer intressant. Japanen har dessutom bara ett år kvar på kontraktet, det går ut sommaren 2016. Nu uppger Football Italia att både Stoke och West Brom ska vara intresserade av att värva Yuto Nagatomo i sommar, och eftersom han bara har ett år kvar på kontraktet och Inter vill sälja honom så borde han inte bli så dyr.

Nagatomo kom till Inter från Cesena sommaren 2011. I början fick han väldigt mycket speltid och imponerade stort men under de senaste säsongerna har speltiden minskat hela tiden. Eftersom han får dåligt med speltid, Inter vill sälja honom och Inter måste sälja på grund av FFP så är det långt ifrån omöjligt att den 29-årige japanen lämnar italienarna i sommar. Vad som händer med Nagatomo i sommar återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply