Radja Nainggolan nobbar Chelsea – stannar i Roma

Chelsea satsar på att köpa Radja Nainggolan

Chelsea ser ut att få nobben av Romas mittfältare Radja Nainggolan

I över ett års tid har Chelsea suktat efter Radja Nainggolan, men den belgiska innermittfältaren har ännu inte lämnat Roma. Det senast i sagan om Nainggolan är att han nobbar Chelsea och stannar i Roma.

Radja Nainggolan har något av en annorlunda fotbollsuppfostran. Han började hemma i Belgien, men flyttade till den italienska Serie B-/Serie C-klubben Piacenza som tonåring – en klubb han också fick sitt seniorgenombrott i innan Cagliari köpte honom 2010. Karriären har sedan gått spikrakt uppåt och det senaste året har både Manchester United och Chelsea jagat honom intensivt.

28-åringen har också imponerat i sommaren EM-slutspel för Belgien. Vi svenskar kommer inte minst ihåg hans 1-0-mål som skickade Sverige ur turneringen. Det blev dock sorti för Belgien mot Wales därefter, men Nainggolan är nog inte helt missnöjd med sin turnering. En flytt i sommar lär dock inte bli av då han sägs utesluta en flytt till Chelsea.

Säger själv att han stannar

Enligt Gazzetta dello Sport var Romas sportchef Walter Sabatini på plats i London under veckan för okända affärer, troligtvis för att träffa Chelsea Nainggolan. Men samma tidning menar att belgaren vill stanna.
– Allt är lugnt mellan mig och Sabatini. Kommer jag stanna i Roma? Ja, jag kommer bli kvar här.

Chelsea ser istället ut att trappa upp jakten på André Gomes.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply