Nainggolan öppnar för både Chelsea och Roma

Chelsea satsar på att köpa Radja Nainggolan

Både Chelsea och Roma är aktuellt för Radja Nainggolan

I över ett års tid har Chelsea suktat efter Radja Nainggolan, men den belgiska innermittfältaren har ännu inte lämnat Roma. Nu avslöjar Nainggolan själv att han kan tänka sig både att gå till Chelsea och att stanna i Roma.

Radja Nainggolan har något av en annorlunda fotbollsuppfostran. Han började hemma i Belgien, men flyttade till den italienska Serie B-/Serie C-klubben Piacenza som tonåring – en klubb han också fick sitt seniorgenombrott i innan Cagliari köpte honom 2010. Karriären har sedan gått spikrakt uppåt och det senaste året har både Manchester United och Chelsea jagat honom intensivt.

28-åringen har också imponerat i sommaren EM-slutspel för Belgien. Vi svenskar kommer inte minst ihåg hans 1-0-mål som skickade Sverige ur turneringen. Mitt under Belgiens uppladdning inför åttondelsfinalen mot Ungern så förklarade Nainggolan att han både kan tänka sig flytta till Chelsea och stanna i Roma.

”Chelsea och Roma diskuterar”

Det är i en intervju till SSNHQ som Nainggolan avslöjar att Chelsea och Roma förhandlar och diskuterar om en eventuell övergång.
–  Klubbarna pratar med varandra, så vi får se. Om jag stannar i Roma så kommer jag vara lycklig. Men Premier League är en bra liga att spela i.

– Jag vet inte hur min framtid ser ut men jag kan säga att jag kommer vara lycklig.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply