Uppgifter: Milan på väg att värva Marko Lazetic

Uppgifter: Milan på väg att värva Marko Lazetic

AC Milan ser ut att få in förstärkning inom kort. Enligt italienska medier är man på väg att värva den serbiske anfallaren Marko Lazetic från Röda Stjärnan.

Mycket tyder på att den serbiske anfallaren Marko Lazetic, 18, blir AC Milans nästa värvning. Enligt italienska medier ligger Milan i konkreta förhandlingar med Röda Stjärnan om en affär samtidigt som det hela ser ut att bli klart inom kort.

Det är Sky Italia som uppger att Milan jobbar för att hämta in anfallstalangen för att förstärka den offensiva linjen på San Siro. Någon prissumma nämns inte men spelaren värderas till 1,5 miljoner euro enligt siten Transfermarkt.

Denna säsong har Lazetic stått för ett mål på 14 matcher i den serbiska högstaligan. Han har även spelat för Serbiens U-landslag. Någon A-landskamp har det dock ännu inte blivit.

Tidigare har Milan sagts vara intresserade av att köpa loss Pietro Pellegri från AS Monaco. Detta efter att låneavtalet går ut i sommar. Sky Italia menar dock att Lazetic blir italienarens ersättare.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus vill byta Kulusevski – mot stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply