Uppgifter: Joe Hart återvänder till Premier League

Uppgifter: Joe Hart återvänder till Premier League

Kan ansluta till något av topplagen

Joe Hart, som i somras skickades iväg till italienska Torino på lån då nye Manchester City-tränaren Pep Guardiola inte fann honom bra nog, kan återvända till Premier League efter att City uppges ha gett grönt ljus gällande en flytt till konkurrerande topplag.

I somras fick Joe Hart ta sina väskor och flytta från Manchester City till italienska Serie A-klubben Torino, då nyanlände tränaren Pep Guardiola fann att den engelska målvaktslegendaren inte spelade det spel den spanske tränaren var ute efter. Istället värvade Guardiola in Claudio Bravo från Barcelona på Harts tjänst. Hart själv har gjort en bra säsong i Torino och blev snabbt omtyckt av fansen. Den italienska klubben ligger helt okej till i ligan och de är mycket intresserade av att göra Harts lån-deal permanent i en rabatterad affär på runda 15 miljoner pund, detta uppger engelska tidningen The Daily Star. Hart själv sägs dock inte se detta som en möjlighet, utan är intresserad av att återvända till engelska Premier League.

Enligt uppgifter skall det också vara okej för Manchester City att målvakten ansluter till något av topplagen, Citys direkta konkurrenter i jakten på Premier League-titeln, vilket kan komma som välkomna nyheter för lag som Liverpool, Chelsea och Arsenal, som alla har osäkra målvaktssituationer och vill stärka laget.

De måste dock vara beredda på att ta Harts lönekrav, som ligger på runt 100 00 pund i veckan, någonting som City kunde klara av med sin lönelista men som de inte längre är intresserade av.

TIPS: Se City vs Monaco gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe =>, 6,00 i odds på Man City hos betfair samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365