Uppgifter: Antalyaspor erbjuder Francesco Totti superlön

bet365

Efter Samuel Eto’o – nu vill klubben ha Roma-kaptenen

Den turkiska klubben Antalyaspor storsatsar vidare den här sommaren. Efter värvningen av Samuel Eto’o från italienska Sampdoria har de nu ställt in siktet på ytterligare en av Serie A:s främsta stjärnor – Francesco Totti.

Antalyaspor har hittills varit en transfersaga i sig den här sommaren. Den storsatsande och väl transferomtalade klubben har under sommaren ryktats ihop med rutinerade stjärnor som Ronaldinho, Victor Valdes och Antonio Cassano. Därtill har de faktiskt lyckats genomföra en rejäl värvning i sommar av den kamerunske stjärnan Samuel Eto’o från italienska Sampdoria. Nu kommer ytterligare ett rykte gällande den turkiska klubben och ett potentiellt transfermål.

Rejäl årslön erbjuds – men Totti säger nej

Enligt mercatoexperten Gianluca Di Marzios hemsida ska nämligen den italienske legendaren och lagkaptenen i Roma, Francesco Totti vara på tapeten hos Antalyaspor. Enligt uppgifterna ska de nu vara redo att lägga ett rejält erbjudande till anfallaren som ska ge honom en årslön på tio miljoner euro.

Totti förväntas dock föga överraskande tacka nej till detta erbjudande, trots de ekonomiska fördelarna som kommer med det. Anledningen är helt enkelt att stjärnan är alldeles för fäst i Giallorossi för att ens överväga att lämna klubben, vilket betyder att vi givetvis kommer få se honom i Rudi Garcias lag även i höst.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply