Di Natale osäker på framtiden

Antonio Di Natale kan fortsätta i Udinese

Nu medger Udineses anfallsstjärna att han måste tänka igenom sitt beslut om att stanna i klubben efter säsongen, både en och två gånger.

Om man ska tro hans agent, som har uttryckt sig att det blir mycket svårt att se honom i Udinese nästa säsong, så verkar en era för veteranen i klubben vara över. Men Di Natale har ett svårt beslut framför sig, i helgen fick han ett mottagande på sin hemmaplan som gjorde honom varm i hjärtat.

Ska gifta sig

– Jag har ett bröllop den 6 juni, sen efter det ska jag till stranden, avslöjade Di Natale till Gazzetta dello Sport och fortsätter.
– Jag bestämmer, jag måste tänka igenom detta. Jag spelar bra, samtidigt som jag har fått tillbaka lusten att spela och visa vad jag går för.

Det handlar inte om pengar

– För framtiden är det inte pengarna som är viktigt, det viktiga är att Pozzo-familjen (ägare av Udinese) vill ha mig och får mig att må bra.

I matchen hemma mot Sampdoria visade fansen sin uppskattning mot 37-åringen, en match som hemmalaget förlorade med 4-1.
– Publiken mot Sampdoria? Vad som slog mig mest var tiotusentals människor stod upp och visade sin uppskattning till mig. Det var stort, vackert. Det betydde mycket för mig, och ännu mer för min son Filippo, som var imponerad av det mänskliga havet. Det var ett tecken på otrolig kärlek, avslutar italienaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365