Stefan Silva är klar för Palermo?

Stefan Silva är klar för Palermo?

Stefan Silva ryktas flytta till Italien

Stefan Silvas tid i Allsvenskan ser ut att vara över. GIF Sundsvalls anfallare är klar för Palermo, uppger Expressen.

Stefan Silva kan bli nästa svenska spelare som lämnar hemlandet för att flytta utomlands. 26-åringen, som för tillfället tillhör GIF Sundsvall, kommer snart att flytta till Palermo, rapporterar Expressen. Det sägs att Palermo och Sundsvall är överens om en övergångssumma. Detta gör så att spelarens flytt är i stort sett klar.

Eftersom att klubbarna är överens påstås det att Silva ska läkarundersökas i Italien idag. Om allt går som det är tänkt kommer svensken att officiellt presenteras som en Palermo-spelare under nästa vecka.

Kom till Sundsvall 2016

Silva har representerat Sundsvall under endast en säsong. I januari 2016 lämnade anfallaren Sirius för att flytta till Norrland. Sedan tidigare har 26-åringen även spelat för Akropolis.

Näste man?

Om Silva väljer att flytta till Serie A blir han nästa spelare som lämnar Sverige för utlandet under den här vintern. Tidigare under veckan blev det officiellt att Jordan Larsson flyttar till NEC Nijmegen Nederländerna.

En annan svensk anfallare som har bytt klubb den här veckan är Carlos Strandberg. 20-åringen lämnade CSKA Moskva för att flytta till belgiska Club Brügge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply