bet365

Officiellt: Lucas Digne klar för Roma

Lämnar som väntat Paris Saint-Germain

Nu har även den officiella bekräftelsen ägt rum. Den 22-årige försvararen Lucas Digne lämnar Paris Saint-Germain för spel med den italienska storklubben Roma. Affären gäller ett lån med inkluderad köpoption.

Ni ramlar nog inte av stolarna när ni läser denna nyhet. Försvararen Lucas Digne har nämligen idag onsdag, efter många om och men, äntligen slutfört sin övergång från Paris Saint-Germain till italienska Roma. Idag bekräftades han på Serie A-klubbens hemsida som klar för laget och avtalet han ansluter på gäller ett lån över säsongen 2015/2016.

Lån värt 2,5 miljoner euro

Giallorossi bekräftar samtidigt att det handlar om en prislapp på 2,5 miljoner euro som betalades för att få igenom lånet. 22-åringen som genomförde sin läkarundersökning under gårdagen samt avslutade pappersarbetet tidigare idag, har också en köpoption inkluderad i affären. Den siffran är visserligen inte bekräftad men rapporter har satt denna runt 15 miljoner euro.

Affären försenades främst på grund av den faktor att Paris Saint-Germain först ville hitta en ersättare till 22-åringen, vilket också fick rykten att växa till sig gällande att Giallorossi började tröttna. Även PSG rapporterades vid ett tillfälle dra sig ur den då redan färdigförhandlade affären, men i och med att de nu i princip säkrat värvningen av fransmannen Layvin Kurzawa från Monaco.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply