Zlatan Ibrahimovic vill avsluta karriären i Napoli

Zlatan Ibrahimovic vill avsluta karriären i Napoli
bet365

Mino Raiola avslöjar Zlatan Ibrahimovic karriärplaner

Zlatan Ibrahimovic har inte spenderat många månader i Manchester United men har redan gjort succé. Mino Raiola, Zlatans agent, avslöjar dock framtidens planer och vad hans klient vill i framtiden.

I drygt 10 års tid har Zlatan Ibrahimovic dominerat fotbollen i Europa. I varje klubb han varit i har han vunnit ligan, varit skyttekung och varit en av de absolut största stjärnorna. Det var i princip bara Premier League kvar att erövra och den utmaningen antog han sig i sommar när han skrev på för Manchester United.

Valet föll på just Manchester United trots att flera andra engelska klubbar var ute efter honom. 34-åringen har flera gånger sagt att han är långt ifrån slut och att Manchester United inte är hans sista äventyr. Enligt hans agent Mino Raiola talar mycket för att han återvänder till Serie A innan skorna läggs på hyllan.

Neapoletansk mentalitet

Zlatan har ofta talat om sin kärlek till Milan och hur han gärna hade spelat där igen. Men Mino Raiola avslöjar nu att Zlatan vill avsluta karriären med ett äventyr i Neapel och Napoli.
– Vid (Ciro) Ferraras avskedsmatch sa Ibrahimovic till mig att han ville avsluta sin karriär i Napoli, säger agenten Mino Raiola till Radio CRC och fortsätter:

– Jag kommer inte säga om De Laurentiis (Napolis president) ringde mig om Ibra. Vad jag kan säga är att ingen av de italienska klubbarna har råd med Zlatan just nu. Ibra har dock definitivt en neapolitansk mentalitet.

Manchester United vill dock förlänga med Zlatan så vi får se hur sagan utvecklar sig.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply