bet365

Uppgifter: Serie A-klubb lägger bud på Marcos Rojo?

Kan lämna Manchester United för Napoli i januari

Den argentinske landslagsmannen Marcos Rojo, 25, har svårt att få en plats i Louis van Gaals startelva. Nu kommer uppgifter om att ett budsak vara på tapeten från italienska storklubben Napoli.

Premier League-säsongen har börjat bra för Manchester United som efter sex omgångar ligger på 13 poäng, blott tre efter serieledande rivalen Manchester City. I Champions League-premiären blev det däremot förlust borta mot holländska PSV Eindhoven med 2-1, samtidigt som en tung skada på Luke Shaw gav viss huvudvärk hos managern Louis van Gaal.

Bristande förtroende från van Gaal

En spelare som dock ännu inte tagit sig in i huvudet på den holländske managern den här säsongen är argentinaren Marcos Rojo, som inte lyckts slå sig in i startelvan. Detta kan nu komma att leda till att spelaren lämnar Old Trafford, då italiensk media idag rapporterar om intresse från Serie A. Gazzetta dello Sport, som står bakom uppgifterna, säger nämligen att Napoli ska ha spelaren högst upp på sin önskelista.

Lämnar i januari – då ska en ersättare in

Uppgifterna talar även för ett potentiellt bud på spelaren och att en värvning kan bli aktuell redan till i januari för Neapel-klubben, som siktat in sig på att förstärka sin defensiv. En sådan övergång kan ses som något tveksam med tanke på klubbkamratens skada mot Eredivisie-klubben förra veckan, och vid en försäljning kommer förmodligen The Red Devils tvingas ut på marknaden efter en ersättare. Vi på Silly Season Sverige har tidigare även rapporterat om att en ersättare kan finnas i West Ham. Detsamma gäller Leeds-spelaren Charlie Taylor.

Det har hittills bara blivit en match i ligaspelet för argentinaren säsongen 2015/16.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply