Uppgifter: Napoli intresserade av Luka Jovic

Uppgifter: Napoli intresserade av Luka Jovic

Luka Jovic till Napoli?

Den italienska storklubben ska vara intresserade av att låna in Luka Jovic. Detta efter att serben inte alls lyckats i Real Madrid.

Det är ingen lätt period för Luka Jovic. Anfallaren har fått sparsamt med speltid denna säsong samtidigt som målskyttet inte kommit igång. Nu har även Mariano Díaz tagit plats före i kön efter målet i El Clásico förra veckan. Nu kommer uppgifter om att Jovic kan vara på väg att lämna Estadio Santiago Bernabéu, detta för en utlåning.

Tidigare har bland annat AC Milan kopplats ihop med Jovic samtidigt som lag från Premier League även sagts vara intresserade. Nu rapporterar Il Mattino att även Napoli ska ha 22-åringen på sin önskelista för sommarens transferfönster. Det är först och främst en inlåning som ska vara aktuellt för laget som tränas av Gennaro Gattuso och man sägs vara optimistiska till att få till en affär.

Luka Jovic kom till Real Madrid sommaren 2019 från Eintracht Frankfurt. Han kostade då 60 miljoner euro och skrev på ett kontrakt med marängerna som sträcker sig till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City kan tappa Agüero

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply