Uppgifter: Manchester United i förhandlingar med Dries Mertens?

Uppgifter: Manchester United i förhandlingar med Dries Mertens?

Enligt italienska uppgifter skall förhandlingar vara på gång

Napolis vänsterytter Dries Mertens uppges ha träffat representanter från Manchester United i Italien tidigare i veckan och nu stärks ryktet ytterligare kring en potentiell flytt för den belgiske anfallaren, vars kontrakt går ut nästa år.

S.S.C Napoli innehaver för närvarande en tredjeplats i den italienska ligan, tätt jagandes bakom Juventus och Roma, och med Lazio inte långt efter. I Champions League har det däremot gått något motigare för laget och i veckan förlorade det sitt andra möte mot Real Madrid med 1-3 och var därmed ute ur turneringen, efter 6-2 över två matcher.

Napolis anfallare Dries Mertens bidrog med det enda målet för italienarnas del, vilket adderar upp hans målfacit i Champions League till fem mål på åtta matcher, medans han har hunnit med hela 18 stycken i ligan, på 24 matcher.

Rapporter i italiensk media, bland annat från Il Mattino, föreslår nu att den belgiske, glödhete anfallaren, som har spelat i Napoli sedan han anlände från PSV Eindhoven 2013, överlägger en flytt till Manchester United. Anfallaren sägs ha träffat representanter från Manchester United i Napoli tidigare i veckan i ett två timmar långt möte, och detta har gjort seriösa ringar på vattnet. Mertens sitter på ett kontrakt som löper ut 2018 och det sägs att han drar ut på en förlängning för att kunna just undersöka sina möjligheter. United skulle kunna välkomna en spelare av Mertens kaliber på sin lönelista, även om de har spelare likt Zlatan Ibrahimovic inför en stormatch som FA cup-kvartsfinalen mot Chelsea på måndag som kommer att bli ett mycket hett möte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply