bet365

Uppgifter: Manchester United gör klar med Dries Mertens

Uppgifter: Manchester United gör klar med Dries Mertens

Anfallaren ser sin chans på en storflytt

Napolis Dries Mertens har ett erbjudande från Manchester United på bordet, som anfallaren sägs vara redo att ta, då han sitter på ett utgående kontrakt i Italien och inte verkar nöjd med de lönesummor som han har erbjudits av den italienska klubben.

Napolis anfallsstjärna Dries Mertens kan lämna klubben till sommaren och den troliga destinationen ser ut att bli Manchester United och Old Trafford, detta skriver Football Italia. Mertens, som har spelat i Napoli sedan 2013 då han kom från PSV Eindhoven, sitter på ett kontrakt som kommer att löpa ut 2018, och anfallaren sägs inte vara beredd att förlänga med klubben. Lönen han blir erbjuden, 3 miljoner pund per år, är dubbelt upp från vad han tjänar nu, men det sägs ändå inte vara bra nog för den belgiske anfallaren.

Mertens skall ha varit i telefonkontakt med personer i Manchester United, och enligt italiensk media är det 80-90 procent troligt att den lille men energiske vänsteryttern kommer att lämna. Redan tidigare har det varit aktuellt för United att värva Mertens, som fyller 30 år i maj, och ser detta som hans mer eller mindre sista chans att göra en stor, uppmärksammad flytt. Därtill sägs hans löner komma att landa på 4,7 miljoner pund per säsong, om han hamnar på Uniteds lönelista.

Den belgiske anfallaren har varit ruskigt effektiv under den gångna säsongen och han har gjort 25 mål och elva assist på bara 36 tävlingsmatcher hittills under säsongen, och ligger trea i Serie A:s skytteliga med 20 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply