Uppgifter: Edinson Cavani jagas av storklubbar

Uppgifter: Edinson Cavani jagas av storklubbar

Cavani kan lämna PSG inom kort

Enligt uppgifter kan Edinson Cavani komma att lämna Paris Saint-Germain efter bråket med Neymar. Tre klubbar står och väntar på en försäljning av spelaren antingen i vinter eller nästa sommar.

den franska huvudstadsklubben Paris Saint-Germain har inlett ligaspelet med full pott. Totalt har man plockat hem 18 poäng på sex matcher med en brutal målskillnad på hela 18-2. Allt är dock inte frid och fröjd på Parc des Princes och enligt uppgifter kan man komma att sälja en av sina storstjärnor inom kort, detta efter ett internt bråk. Det var i matchen mellan PSG och Lyon som edinson Cavani och Neymar började bråka om vem som skulle slå straffen. Det hela uppstod efter att Neymar ville ta straffen fast Cavani var första straffläggare och det hela ska ha slutat med att de båda storstjärnorna drabbade samman i omklädningsrummet, något som skulle tvingat Thiago Silva att hålla isär de båda. Ett par dagar senare kom uppgifter om att Nermar vill se att Cavani säljs och det finns flertalet klubbar som är ute efter uruguayanen.

SE ÄVEN: LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

Enligt Daily Mail ska den före detta Napoli-spelaren ha intressenter från flera håll och kanter och de lag det ryktats mest om är Chelsea och Everton samtidigt som en flytt tillbaka till Napoli kan bli aktuell för anfallaren. Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 och har en lön på 7,5 miljoner euro per säsong.

Uppgifter: Edinson Cavani jagas av storklubbar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply