Southampton lägger bud på Manolo Gabbiadini

Southampton lägger bud på Manolo Gabbiadini

18 miljoner euro för Manolo Gabbiadini?

Southampton har lagt ett bud på 18 miljoner euro i hopp om att värva Manolo Gabbiadini från Napoli, uppger Football Italia.

Tidigare under veckan rapporterade vi på Silly Season Sverige att Southampton närmar sig en värvning av Manolo Gabbiadini. Nu ryktas det om att Premier League-klubben har lagt ett bud på spelaren. De har erbjudit Napoli 18 miljoner euro för att släppa anfallaren, skriver Football Italia.

Napoli uppges ha förkastat två tidigare erbjudanden på spelaren från Southampton. Källor inom de båda klubbarna tror dock att det senaste budet kan få italienarna att gå med på att sälja Gabbiadini.

Aurelio LaurentiisNapolis president, sägs vilja ha 20 miljoner euro för att släppa spelaren. Förutom budet på 18 miljoner euro hävdas även Southampton vara beredda att skriva in olika klausuler i kontraktet. Dessa klausuler kan göra så att Serie A-klubben får ännu mer pengar för Gabbiadini om spelaren når vissa krav i Premier League.

Med det nya erbjudandet från Southampton talar nu det mesta för att 25-åringen flyttar till klubben.

Misslyckas

Nu när Southampton verkar plocka in Gabbiadini verkar det som att andra intresserade klubbar misslyckas i sin jakt på att värva spelaren. Vid tidigare tillfällen har det exempelvis talats om att EvertonInter och Milan är intresserade av anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply