Rafael Benítez – två timmar från West Ham United

bet365

Real Madrid ”snodde” Rafael Benítez från West Ham United

Enligt en av London-klubbens delägare David Sullivan ska klubben ha varit et hårsmån från att ta Rafael Benítez som ny tränare, men då kom Real Madrid.

Sen i somras har Rafael Benítez varit tränare för Real Madrid, men nu avslöjas det att spanjoren var två timmar från att skriva på för West Ham i Premier League, detta enligt den engelska klubbens delägare David Sullivan som berättar det hela i en intervju med Sky Sports.

– Vi försökte få hit en världstränare som är rutinerad och en av de gick till Real Madrid efter att vi kommit överens med honom. Vi var två timmar från att skriva kontrakt med Benítez då Real Madrid kom in i bilden. Vi hade kommit överens om ett kontrakt och allt annat. Han är en är stor tränare och oavsett vad de säger hade han gjort ett magnifikt jobb med oss, säger Sullivan.

Istället valde att tränare att skriva på för Real Madrid, som kontaktade honom för att ersätta Carlo Ancelotti. Benítez valde då att byta Napoli mot Madrid även om han var nära att få Upton Park som ny hemmaarena.

Läs mer om Rafael Benítez och Real Madrid

Real Madrids plan: Sparka Rafael Benítez och ta in Jose Mourinho

Uppgifter: Rafael Benítez får sparken

Jorge Mendes: ”Cristiano Ronaldo spelar fem,sex,sju år till i Real Madrid”

Real Madrids nya matchtröja 2016/2017!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply