Premier League nästa för Napoli-mittfältaren?

Gökhan Inler uppges vara på väg bort från Napoli efter att en Premier League-klubb enligt uppgifter ska vara intresserade av att värvs mittfältaren i sommarens transferfönster.

Gökhan Inler kom till Napoli från Udinese 2011 där han varit riktigt bra. Mittfältaren är även given i det schweiziska landslaget som han spelat landskamper för sedan 2003. På sistone har dock allt inte varit frid och fröjd för 30-åringen. Förra sommaren ryktades han vara på väg till Bayern München, och i januari sas det att Inler ville lämna Napoli. Nu uppger dock Football Italia att en engelsk klubb ska vara intresserade av att köpa schweizaren i sommarens övergångsfönster.

På väg till Premier League

Enligt Football Italia är det Leicester som är intresserade av att värva Gökhan Inler från Napoli. Den engelska klubben förlorade Esteban Cambiasso i sommar eftersom han inte valde att förlänga sitt kontrakt och därför är Leicester i behov av en defensiv mittfältare.

Efter mer än halva förra säsongen var det väldigt många som trodde att Leicester skulle åka ner, men efter en riktig slutspurt så klarade de sig kvar. Inför den här säsongen gäller det att värva för att slippa bottenstriden och Leicester har bland annat bytt tränare till Claudio Ranieri och värvat in spelare som exempelvis anfallaren Shinji Okazaki. Nu vill de även stärka upp defensiven och ska därför enligt Football Italia förbereda ett bud på den 30-årige Napoli-mittfältaren Gökhan Inler.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply