Oliver Giroud aktuell för Milan och Napoli i januari

Anfallaren kan lämna Premier League redan till vintern

Efter rykten om att Oliver Giroud kan tänka sig lämna Arsenal har nu intresset ökat för fransmannen. För tillfället uppges Milan och Napoli vilja signera honom.

Det var under gårdagen (torsdag) som engelska media rapporterade att Oliver Giroud kunde tänka sig att lämna Arsenal. Han ska enligt Daily Star sagt att hans mål var att stanna i London-klubben, men att den nuvarande situationen är frustrerande och att han kan tänka sig lämna om det vore nödvändigt.

Redan nu, en dag senare, har klubbar börjat visa intresse för fransmannen. Brittiska Mirror skriver att två Serie A-klubbar, Napoli och Milan, är redo att försöka värva anfallaren.

Vill ersätta Higauin

För Milans del gäller det att hitta en stabil anfallare då klubben inte haft någon kontinuitet på forwardspositionen sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade klubben för PSG sommaren 2012.

För Napolis del gäller det att hitta en ersättare för Gonzalo Higuain som gick till Juventus för en rekordsumma i somras. Men de har inte lyckats ersätta honom än så länge och nu kan Arsenals Oliver Giroud vara rätt namn för laget.

Dock poängterar såväl Giroud och Mirror att anfallaren har 18 månader kvar på kontraktet. Men spelarens missnöjdhet med situationen i klubben gör att i alla fall Mirror tror att en flytt till någon av Serie A-klubbarna i januari är fullt möjlig. Dessutom är en utlåning under vårsäsongen också en möjlig lösning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply