Officiellt: Marek Hamsik förlänger med Napoli

Officiellt: Marek Hamsik förlänger med Napoli

Stannar till 2020

Marek Hamsik fortsätter att vara Napoli trogen. Klubben meddelar på sin officiella hemsida att slovaken har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig till 2020.

Marek Hamsik kom till Napoli i juni 2007 efter att ha lämnat Brescia. Sedan dess har han varit klubben trogen. Och det ser ut som att han kommer att fortsätta på samma väg. Napoli meddelar på sin officiella hemsida att lagkaptenen har skrivit på ett nytt avtal med föreningen.

– SSC Napoli kan glatt presentera att Marek Hamsik har förlängt sitt kontrakt till 2020, skriver Napoli på sin hemsida.

Detta tar död på alla rykten som påstått att slovaken skulle kunna lämna fjolårets tvåa i Serie A. Det har bland annat talats om att Hamsik jagas av Borussia Dortmund, och även Juventus ska ha varit intresserade av spelaren. Det har dock aldrig varit särskilt troligt att dessa rykten skulle stämma, då spelaren under upprepade tillfällen har sagt att han ville spela för Napoli till slutet av sin karriär.

Under sina nio år i Neapel har Hamsik blivit väldigt populär bland Napolis supportrar. Han har gjort över 400 matcher för klubben och har lyckats att göra 98 mål. Dessutom har han varit med om att vinna Coppa Italia två gånger, 2011/2012 och 2013/2014.

Jagar nyförvärv

Samtidigt som att det är klart att Hamsik stannar i klubben vill även Napoli plocka in flera nya spelare. Man har redan värvat in Arkadiusz Milik från Ajax. Dessutom talas det om att klubbens ledning jobbar med att försöka locka till sig Axel Witsel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply