Newcastle ute efter Rafa Benitez

Newcastle ute efter Rafa Benitez

Newcastle försöker locka till sig Rafa Benitez

Newcastle letar efter Steve Mclarens ersättare, högst upp på listan finns Rafa Benitez som ännu inte är helt övertygad om han ska ta jobbet.

Newcastle ligger i botten av Premier League och klubben vill göra sig av med den nuvarande tränaren Steve Mclaren. Högst upp på deras lista finns Rafa Benitez som fick sparken av Real Madrid i januari. Rafa Benitez har uttryckt intresse av att komma tillbaka till Premier League. Kontraktet skulle i så fall bara vara fram till slutet av säsongen för att rädda kvar klubben för att senare i sommar diskutera en eventuell förlängning beroende på om laget håller sig kvar, uppger Daily Mirror. För att övertyga Benitez kommer han att kräva en hel del, hur laget ska formas, hur mycket han har att säga till om och det har de inte lyckats med ännu.

Newcastle kommer inte sparka Steve Mclaren innan hans ersättare är klar och enligt uppgifter från Daily Mirror ledde Mclaren tisdagens träning.

”Positiva vindar”

Med tanke på Rafa Benitez erfarenhet hade han tillfört mycket med sin taktiska skicklighet och en hel del positiv energi med tanke på spanjorens framgångar ute i Europa med diverse klubbar som Liverpool, Chelsea, Napoli och Valencia.

Just nu ligger Newcastle näst sist i Premier League med 24 inspelade poäng, en poäng upp till rivalen Sunderland som ligger på rätt sida strecket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply