Napoli jagar Atlético Madrids Šime Vrsaljko

bet365
Napoli jagar Atlético Madrids Šime Vrsaljko

Napoli vill värva från Atlético Madrid

Napoli vill värva från Atlético Madrid. Italienarna jagar ytterbacken Šime Vrsaljko, skriver Football Italia.

Napoli har inlett starkt i Serie A. De leder den italienska ligan efter tolv matcher. För att se till att laget håller hela säsongen ut så vill klubben förstärka spelartruppen i januari. En av de spelare föreningen vill värva representerar Atlético MadridNapoli jagar Šime Vrsaljko, uppger Football Italia.

Faouzi Ghoulam har skadat sitt knä och uppges bli borta under flera månaders tid. Därför letar Napoli efter en ny ytterback. Där tror klubben att Vrsaljko är svaret.

Kroaten kan spela både till vänster och höger i backlinjen. Dessutom känner 25-åringen redan till spelet i Serie A. Han tillhörde Genoa 2013-2014 och Sassuolo 2014-2016. Totalt har han spelat över 70 matcher i den italienska ligan.

Lämnade Italien år 2016

Under år 2016 så lämnade Vrsaljko den italienska fotbollen. Då skrev han på för Atlético Madrid. Ett år senare kan försvararen vara på väg tillbaka till Serie A.

Jorginho lämnar?

Samtidigt talas det om att Jorginho kan lämna Napoli. Mittfältaren kopplas ihop med en flytt till Arsenal. Premier League-klubben vill värva spelaren så fort som möjligt. De kommer att försöka plocka in 25-åringen redan i januari, men då är det tveksamt att italienarna vill släppa honom. Om Napoli inte går med på att släppa Jorginho i vinter så kommer Arsenal att göra ett nytt försök under sommaren 2018.

Jorginhos kontrakt med Napoli gäller till och med juni år 2020.

Även Kalidou Koulibaly ryktas lämna Napoli. Southampton är på jakt efter mittbacken. Premier League-klubben försökte värva Napolis mittback redan i somras. Engelsmännen kommer att göra ett nytt försök i januari. De ser Koulibaly som en långsiktig ersättare till Virgil van Dijk, då det mesta talar för att holländaren lämnar laget.

Fler heta transferrykten

Hur tar sig Sverige till VM

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply