Napoli ger sig in i jakten på Jesé

Jesé Rodriguez scoutas av Napoli – lämnar i januari?

Arsenal och Liverpool har tidigare visat intresse för Real Madrid-anfallaren Jesé Rodriguez, men nu ger sig även italienska Napoli in i leken. Detta rapporterar spanska AS.

Jesé Rodriguez, 22, har fått begränsat med speltid i Real Madrid den här säsongen, men berättar ändå att han är lycklig i den spanska huvudstaden. Spanjoren har bara fått starta fyra av tio matcher i La Liga, men i de tre senaste ligamatcherna har han bidragit med antingen ett mål eller en målgivande passning.

Tuff konkurrenssituation

Yttern/anfallaren har också fått förtroendet från start i de båda Champions League-matcherna mot Paris Saint-Germain, men någon ordinarie tröja är svår att ta med tanke på konkurrensen från spelare som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Karim Benzema. Därför finns det nu ett antal klubbar ute i Europa som är intresserade av att värva 22-åringen i januari, när transferfönstret öppnar.

Scouter från Napoli på plats

De båda Premier League-klubbarna Arsenal och Liverpool har tidigare uttryckt sitt intresse för Jesé, men nu rapporterar spanska AS [som brittiska talkSPORT refererar till] att även Napoli gett sig in i jakten på Real Madrid-spelaren. Serie A-klubben hade scouter på plats när Real mötte PSG i Champions League i tisdags och är nu favoriter till att värva Jesé.

Det har också rapporterats att Napoli-tränaren Maurizio Sarri gjort det till högsta prioritet att få in Jesé i januarifönstret, trots intresset som finns för honom från de engelska klubbarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply