Granit Xhakas agent: ”Finns intresse”

Arsenal och Napoli intresserade av Granit Xhaka

Granit Xhaka har de senaste veckorna funnits på många storklubbars radar. Bland annat Arsenal och Napoli uppges vara intresserade av talangen och nu bekräftar agenten flera storklubbars intresse. 

Granit Xhaka har de senaste månaderna rapporterats vara nära både Arsenal och Napoli de senaste veckorna. Intresset från den engelska ligaledaren lär dock minska något i och med att Mohamed Elneny uppges vara väldigt nära en flytt till London-klubben inom de närmsta dagarna. Mittfältaren har under tidigare säsonger spelat en stor roll i Borussia Mönchengladbach fina resultat i Bundesliga, och den goda formen har fortsatt för schweizaren under hösten vilket alltså dragit på sig intresse från en rad storklubbar.

”Flera klubbar intresserade”

23-åringens agent, och tillika pappa, Ragip Xhaka bekräftar nu om intresse från flera klubbar i den europeiska toppen. – Just nu vill jag inte säga för mycket. Vi får se vad som händer men jag kan bekräfta att flertalet klubbar är intresserade. Allt är möjligt, vi utesluter inget, säger fadern enligt napolicalciolive. Får man tro Ragip är en flytt i januari verkligen inte en omöjlighet, snarare att det är relativt troligt att något kommer hända under det stundande transferfönstret. – Jag har semester under jul- och nyårsfirandena nu, men så fort jag kommer tillbaka till Basel ska jag sätta mig och arbeta på framtiden, fortsätter han. Granit Xhaka skrev relativt nyligen på ett långt kontrakt med Mönchengladbach som sträcker sig fram till och med 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply