Garry Monk slår fast – Williams är inte till salu

bet365

Kapten Ashley Williams stannar enligt managern

Det har rapporterats finnas ett intresse för Swanseas kapten Ashley Williams. Nu meddelar dock managern Garry Monk att Crystal Palace och Everton leta någon annanstans. Han är inte till salu.

Den 30-årige mittbacken Ashley Williams är en av de viktigaste pjäserna i Swansea och står i dagsläget som lagkapten. Uppgifter har däremot börjat florera gällande intresse för försvararen från konkurrenter i Premier League, nämligen London-klubben Crystal Palace och även Merseyside-klubben Everton.

Situationen är densamma

Spelaren har sagts ha en prislapp på tio miljoner pund, men nu verkar det som att han i över huvud taget inte är till försäljning. Detta har nämligen förklarats idag av klubbens manager Garry Monk.
— Du kan inte sluta spekulera eller något liknande det, men situationen är exakt densamma. Han är klubbens lagkapten, han är landets kapten, säger taktikern enligt Sky Sports.
— Det är ett stort år som kommer nu för honom och han kommer göra bra ifrån sig i en vit matchtröja(Swansea).

”Vill nå överenskommelse som passar alla”

Samtidigt pågår förhandlingarna med den spanske anfallaren Michu gällande hans avtal. Stjärnan som befann sig på lån hos Napoli förra säsongen, kommer sedan tidigare bestämt att lämna den walesiska klubben. Än är dock parterna inte överens om hur detta ska gå till.
— Vi försöker fortfarande komma fram till en överenskommelse som passar båda parter och som förhoppningsvis hjälper Michu att hitta vad han letar efter.
— Han har bara ett år kvar på sitt kontrakt, så vi försöker bara kommer till en överenskommelse som passar Michu själv och den här klubben.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply