CSKA och Zenit intresserade av Fellaini

Marouane Fellaini har intresse på sig från Ryssland

Marouane Fellaini har varken en solklar plats i Manchester United eller i Belgiens landslag numer. Mittfältaren kan därför försvinna till den ryska ligan i sommar då både CSKA Moskva och Zenit St Petersburg är intresserade.

I Everton var Marouane Fellaini en av ligans jobbigaste spelare att möta. Samtliga Premier League-försvarare fruktade den väldiga belgaren som verkligen trivdes i Everton. Han följde också med David Moyes när han nog över Manchester United, men framgången uteblev både för Moyes och delvis för Fellaini. Belgaren passade inte riktigt lika lätt in i The Red Devils.

Manchester United har dock varit nöjda med Fellaini trots hans disciplinära problem tidigare i år. Andra ansåg att Fellaini borde lämnat redan i januari för att cementera sin plats i Belgiens startelva under EM. 28-åringen blev dock kvar, men nu har två ryska klubbar trappat upp jakten på den väldige Fellaini.

CSKA Moskva och Zenit St Petersburg vill ha Fellaini

Enligt Transfermarketweb kan Manchester United vara öppen för en försäljning med tanke på den saftiga lönen Fellaini ligger inne med. Han tjänar nämligen drygt 50 miljoner kronor per år. Löner i den stilen har ryska klubbar inga problem att betala och därför ser både CSKA Moskva och Zenit St Petersburg sin chans.

Även Fiorentina, Napoli, Borussia Mönchengladbach och Southampton sägs vara intresserade av belgaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply