Chelsea lägger nytt bud på Kalidou Koulibaly?

Trots nobben – Chelsea uppges lägga nytt bud på senegalesen

Chelsea erbjöd 630 miljoner för Napolis försvarsstjärna Kalidou Koulibaly, men fick nobben. Nu uppges Premier League-giganten göra ett nytt försök, trots att senegalesen verkar vilja stanna i Italien.

Kalidou Koulibaly anslöt sig till Napoli från belgiska Genk år 2014. Under tränare Maurizio Sarris ledning har mittbacken utvecklats och vuxit fram som en av lagets viktigaste spelare, vilket inte gått andra klubbar obemärkt förbi. Förra sommaren försökte den engelska storklubben Chelsea värva honom i en affär värd 55 miljoner pund, motsvarande cirka 630 miljoner kronor, men fick nobben av italienarna.

LÄS ÄVEN: Chelsea jagar Kylian Mbappe

”Trivs i Napoli”

Nu uttalar sig 25-åringen om sin framtid i Serie A, och menar att en flytt någonstans kanske inte blir av överhuvudtaget.

– Jag trivs här. Vi har allt att vinna, vi hoppas ta några titlar snart och kanske till och med ligatiteln, säger Koulibaly till Radio Kiss Kiss Napoli.

Chelsea gör nytt försök

Samtidigt skriver Daily Mail att Londonklubben kommer att göra ett nytt försök i hopp om att locka över spelaren till Stamford Bridge. Enligt tidningen kommer man vara redo att betala den summan som Napoli kräver då Antiono Conte har mycket höga förväntningar på försvararen. Även Everton uppges ge sig in i jakten på hans signatur, de har tidigare varit intresserade av stjärnans tjänster men har hittills inte gjort några närmanden.

Kalidou Koulibalys kontrakt med Napoli löper ut år 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply