Cavani tonar ner Napoli-återkomst

Cavani tonar ner Napoli-återkomst

Cavani på väg till Napoli – men tystar ner ryktena

Efter att ha gjort det bra i Palermo hamnade Edinson Cavani i Napoli, och senare även i PSG. Nu kan han dock vara på väg tillbaka till Neapel-laget.

Ju mer de yngre stjärnorna tar över i Paris Saint-German, ju mer ryktas det om att den förre storstjärna i laget – även om kvaliteten har fortsatt – Edinson Cavani ska vara på väg.

Det handlar då inte minst om en flytt tillbaka till Napoli, men det verkar nu glida allt lägre bort. Det eftersom uruguayanen enligt Sky Sports försöker tona ner tyngden på ryktena om en återkomst till Serie A-laget.

Tidigare ryktats till Chelsea

TITTA HÄR: Höga lönerna i Chelsea

Förrförra sommaren lämnade Álvaro Morata sin moderklubb Real Madrid för att skriva på för Chelsea. Han hade då köpts tillbaka från Juventus där han tillbringade två säsonger. Tiden på Stamford Bridge har inte gått som spanjoren tänkt sig och nu skriver flera tidningar att anfallaren kan ha gjort sitt i den blåa tröjan.

Chelsea är ute på jakt efter en ersättare till Morata och nu skriver brittisk press att Edinson Cavani är den spelare som man tagit sats för att värva. Uruguayanen har två år kvar på sitt kontrakt med Paris Saint-Germain men kan komma att lämna då fransmannen behöver anpassa sig efter FIFA Financial Fair Play.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply