Boateng: ”Messi bör gå till Napoli”

bet365
Boateng: "Messi bör gå till Napoli"

Lionel Messi har under stora delar av sin karriär jämförs med Diego Armando Maradona. Nu säger Messis tidigare lagkamrat Kevin Prince Boateng att Barcelona-stjärnan bör flytta till Napoli.

Lionel Messi sitter på ett utgående kontrakt med FC Barcelona. Det gör att ryktena kring en ny klubb florerar för fullt. Det är framför allt Manchester City och Paris Saint-Germain som kopplats ihop med argentinaren på grund av sina stora ekonomiska muskler.

Nu säger Messis tidigare lagkamrat Kevin-Prince Boateng att argentinaren bör spela i Napoli under de sista åren av sin karriär, som en hyllning till Diego Armando Maradona som gick bort för snart tre veckor sedan.

– Jag hör ofta jämförelserna mellan Messi och Maradona väldigt ofta, och därför ska jag föreslå något för Leo. Han borde gå till Napoli när hans kontrakt med Barcelona löper ut. Det vore otroligt om han bestämde sig för att ringa till (Napolis president Aurelio) De Laurentiis och säga: ”Jag kommer”, säger Boateng till ESPN och fortsätter:

– Även om de har pensionerat nummer 10. ”Jag skulle vilja hedra Maradonas nummer 10 och spela i Napoli i en till två säsonger.” Utan att tänka på pengarna, utan bara lyssna på hjärtat. Då kanske han kan vinna ligan och det skulle bli som i en film. Om jag var Messi skulle jag överväga det. Han har vunnit allt på klubblagsnivå och att avsluta på ett legendariskt sätt vore otroligt.

SE ÄVEN: Rummenigge: “Vi behöver inte Haaland”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply