Besiktas nära Napoli-försvarare

Besiktas har lagt ett bud på Napolis försvarare Miguel Britos, i alla fall om man lyssnar på Football Italia som uppger det.

Napoli släppte in hela 54 mål på 38 matcher i Serie A under den gångna säsongen, men lyckades ändå komma femma i ligan. Trots att försvarsspelet inte imponerade är nu en turkisk storklubb ute efter en av Napolis försvarare och hoppas på en värvning i sommar.

Blir snart bosman

Det handlar om Miguel Britos, som inte får kontinuerligt med speltid, vilket gör att det inte är någon större överraskning att han ser ut att lämna. Han kontrakt går ut den 30:e juni, och enligt Football Italia kommer inte hans kontrakt att förlängas. Det betyder att han snart blir bosman och kan lämna gratis för någon klubb i sommar.

Just nu ser det alltså ut som att Besiktas kommer lägga beslag på uruguayanen, som enligt Football Italia kommer dubbla lönen om han går till den turkiske storklubben.

Miguel Britos kom till Napoli från Bologna 2011 och har sedan dess spelat lite nu och då, men har aldrig riktigt varit ordinarie. Nu ser det ut som att han åker till Turkiet på nya utmaningar. 29-åringen kommer ge en stor konkurrens till Besiktas, om han nu skulle välja att gå dit, men just nu talar det mesta för att det blir där han hamnar.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply