Agenten: Zlatan Ibrahimovic kan gå till Napoli

Kan lämna Manchester United – för Serie A-laget

Det har ryktats om att Zlatan Ibrahimovic kommer skriva ett nytt kontrakt med Manchester United inom kort. Samtidigt kommer uppgifter från Mino Raiola, Zlatans agent, att svensken kan vara aktuell för en flytt till italienska Napoli.

När Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-German i somras hade han många alternativ. Först ryktades det som en flytt över Atlanten till LA Galaxy samtidigt som storklubbar som Real Madrid och Manchester United visade intresse för den svenske anfallaren. Lotten föll på den sistnämnde, men nu kan superstjärnan komma att lämna Premier League till sommaren.

Det ryktas förvisso att Zlatan är på väg att förlänga sitt kontrakt med storklubben, samtidigt som dock hans agent, Mino Raiola, skapar rykten om en flytt till Italien.

”Har alltid älskar passionen”

Enligt storstjärnans agent kan en flytt till Serie A-klubben Napoli vara aktuell, eftersom Zlatan vuxit upp i den miljön.

– Som för Zlatan, som för mig, har vi båda älskat staden (Napoli) sedan en lång tid, säger agenten som är uppvuxen utanför Napoli.

– Han skulle mycket väl kunna komma att hamna i Napoli, Zlatan älskar vad den delen av Italien står för, han skulle trivas med deras passion där nere, säger agenten enligt den italienska radiostationen Radio CRC.

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic och Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply